„Ono što čini odnos između brata i sestre drugačijim i posebnim je povezanost koju dijele.“ „Bez obzira koliko se međusobno bore, oni ne mogu da se mrze i da žive jedno bez drugog.“ „Najbolji odnos u univerzumu je odnos između brata i sestre, nema raskida, nema nepoštenja, nema slomljenih srca. Kad imaš brata i sestru imaš sve . Ti i ja se nikada nismo posvadjali i izmedju nas nikada nije bilo uvreda i ružnih reči i ta činjenica svedoči o našem sjajnom odnosu. Ulepšajte svoj bratu najlepši dan i pošaljite mu neku lepu poruku za rodjendan. Sandžaklijka. Sestre možda dele istu majku i oca, ali dolaze od različite sorte. To je naša velika slava, a naša velika tragedija.-George RR Martin Život je takav baš kao ljudi, i obratno.-Vlatko Pavletić Ako je ubio moga oca, brata, sestru, ja neću vratiti istom mjerom nego ću poštovati život njegova oca, brata, sina, sestre! Takva ljubav je, zaista, kadra da pomeri planine i suprotstavi se svakom zlu… Pogledajte poruke za brata koje vam nudimo i bar ponekad uputite svome bratu lepe reči… Ljubav je moguće i na taj način iskazati… Najljepše poruke koje kao sestra mozete poslati i uveseliti jednostavno sms cestitkom za razne prilike (rodjendan, svadbu, slavu..) vaseg brata … Jednom je slavni pisac, Fjodor Mihailovič Dostojevski, rekao da ništa nije nemoguće kada se braća udruže. Lozinka će vam biti poslana e-mailom. I da neko ne mora da bude savršen da biste ga voleli. Vjetar i riječi. Naslovnica; Vijesti; Moda; Kultura ... sestre ljubav. Poruke za brata. Tko ljubi brata svojega, u svjetlosti ostaje i sablazni u njemu nema“. A svijet nas ne poznaje zato … Vjetar i riječi. Cestitke poruke stihovi statusi od sestre za sestru i brata. Najljepši stihovi za brata od sestre, citati i poruke koje mozete ako sestra poslati vasem bratu. 12 Sve prolazi sestra ostaje njoj za ljubav sve se daje. Poruke od sestre za brata. Mi smo samo ljudi, a bogovi su nas oblikovale za ljubav. moja majka je crvena ruza koja mi uvek ljubav pruza. Ljudi koji imaju sestre znaju da je to jedna posebna vezanost, ljubav i nežnost… Bilo da su mlađe ili starije, one se vole na specifičan način, punim srcem. Najlješi citati o ljubavi brata i sestre. Posebno su lepe i emotivne rođendanske poruke i čestitke bratu od sestre, jer je poznato da je njihova veza jedinstvena, i da je malo takve vrste bliskosti kakva je ljubav između brata i sestre bez obzira na to ko je stariji a ko je mlađi. 1) Znam da veoma voliš rođendane i budi ponosna što je danas tvoj dan, želim ti da zablistaš u punom sjaju. 13 Kad si se rodila sunce je sjalo za mene tad ništa lepše nije imalo sad smo odrasli oboje al još volim reči tvoje sestri od njenog brata čestitku šaljem iz inata. Sestre ne možete da birate. Ljubav sestre i brata je neopisiva ,ni najlepše pesme , ni najlepši stihovi je ne mogu opevati i opisati. Neko kaže e sad moraš da deliš , sad više tvoji roditelji nisu samo tvoji i njih moraš da deliš . "Neizmjerna LJUBAV, brižnost i lojalnost“: Najljepši CITATI koji opisuju POSEBAN odnos brata i sestre! Najveca arhiva najljepših čestitki, poruka, stihova, citata za brata. koliko sunce na nebu sja toliko majku volim ja. Ljubav se ne uzima ,niti deli ljubav se nesebično daje . Danas je tvoj rođendan i uživaj u svemu, opusti se i neka te ritam zabave nosi. Sestri od brata sa sedmog sprata šaljem cvet plavi njega u kosu stavi. Pročitajte sve najvažnije vesti + Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare. Život se mjenja, ali ne i sjećanja na sva prelijepa druzenja, šaputanje i mirise iz djetinjstvo koje jedino brat i sestra znaju. Ivanova 2, 9-10) „Gledajte koliku nam je ljubav darovao Otac: djeca se Božja zovemo, i jesmo. Sve … (1. nezno me grli i tepa … Majka Marka Kraljevića Jevrosima, da bi spasla brata, istrgla je svu kosu iz glave i ostavila je na stubu za koji je bila vezana. Lijepi stihovi za nekoga ko vam znači puno. 3) Sestrice moja mila, dok smo bili deca jako smo se voleli i svi su govorili kako do sada nisu videli takvu ljubav i poštovanje izmedju brata i sestre. Mislim da sam ja ta koja treba da slavi ovaj datum, jer se na današnji dan rodila osoba koju najviše na svetu volim i koja mi je ulepšala život. Sestre su poligon na kome učimo kako da se nosimo sa ljudskim rodom. Majka Marka Kraljevića Jevrosima, da bi spasla brata, istrgla je svu kosu iz glave i ostavila je na stubu za koji je bila vezana. Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza. „Tko veli da je u svjetlosti, a mrzi brata svojega, u tami je sve do sada. Stihovi za sestru Porodica predstavlja nešto što je važno za svakoga čoveka, porodica se treba čuvati i paziti, porodica je ključna tačka svakog ljudskog života.